vi tilbyder

VVS-løsninger ved forsikringsskader

VVS-arbejde ved forsikringsskader

Har du en utæthed på et rør, eller en anden form for skade på en VVS-installation derhjemme, så er det afgørende, at du får det lavet hurtigt og professionelt, så du undgår større vandskader og lignende, der kommer til at koste dig endnu dyrere reparationer. Dette arbejde kan samtidig være dækket af din hus- eller indboforsikring.

Ved Gott VVS ApS hjælper jeg gerne med forsikringsskader, hvis du har været uheldig, og der er kommet en skade på en af dine VVS-løsninger derhjemme.

Jeg sørger for, at skaden repareres og udbedres professionelt, så din installation igen virker upåklageligt. Herefter kan jeg også hjælpe dig med at tage fat i forsikringsselskabet, så de får ordentligt forklaret, hvad jeg har lavet for dig, og hvorfor dette var en nødvendighed.

Har du en skade på en VVS-installation hjemme ved dig, så kontakt mig, og lad mig komme ud og kigge på det. Ved at få ordnet og udbedret forsikringsskader så hurtigt, som muligt, kan du potentielt undgå større reparationsarbejde, der tager længere tid og koster flere penge.

Hvis du opdager en skade på dine rør eller lignende, så kontakt mig på 74 62 62 30, hvor jeg er tilgængelig døgnet rundt, hvis skaden skulle ske.

udfyld kontaktformularen

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Vi kan være behjælpelige med alle former for VVS-opgaver, både for private og erhverv. Kontakt os gerne via formularen med din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Vedhæft gerne et billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når du udfylder formularen går der maks. 48 timer før du får svar.

Tilbuddet er uforpligtende og ikke bindende.

​følg med på facebook

Følg med på Facebook
​og hold dig opdateret

Vi poster løbende forskellige billeder fra min hverdag. Du kan også se forskellige referencer og få inspiration til din opgave.

Gott VVS ApS

Bygmarken 80, 6230 Rødekro

CVR-nummer: 43644025

Læs vores cookiepolitik

Vores erfarne og dygtige VVS-teknikere er specialiserede i alt fra installation af vand- og varmeanlæg til reparation af utætte rør og afløb.

Vi tilbyder også energioptimering af dit hjem eller virksomhed, så du kan spare penge på din varmeregning og sikre en grønnere fremtid.

© 2023 Gott VVS ApS. Alle rettigheder forbeholdes.