vi tilbyder

Renovering af badeværelser

Renovering af badeværelse ved professionel VVS’er

Skal du have en professionel hånd med i forbindelse med renovering af dit badeværelse? Hos Gott VVS ApS leverer jeg komplette løsninger med badeværelsesrenovering, så dit byggeprojekt køres sikkert – hele vejen fra startlinjen til målstregen.

Skal der involveres andre håndværkere, så som tømrere eller murere, så trækker jeg på mit professionelle netværk og bruger mine troværdige og pålidelige samarbejdspartnere. Således tager jeg gerne opgaven som entreprise, så processen bliver så nem og overskuelig for dig, som muligt.

Jeg sørger for, at du får et smukt, nyt badeværelse, der står færdigt til den aftalte tid og pris. Hertil er det utroligt vigtigt, at vi indleder byggeprojektet sammen og forventningsafstemmer, så jeg kan være sikker på, at jeg leverer et resultat, du bliver glad for og tilfreds med.

Kontakt mig for at høre mere om mit VVS-arbejde på badeværelser, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe mere værdi for dig på dit badeværelse. Du kan altid ringe til mig på 74 62 62 30, hvor jeg er tilgængelig døgnet rundt, hvis du skulle få brug for en god snak om dit badeværelse.

udfyld kontaktformularen

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Vi kan være behjælpelige med alle former for VVS-opgaver, både for private og erhverv. Kontakt os gerne via formularen med din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Vedhæft gerne et billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når du udfylder formularen går der maks. 48 timer før du får svar.

Tilbuddet er uforpligtende og ikke bindende.

​følg med på facebook

Følg med på Facebook
​og hold dig opdateret

Vi poster løbende forskellige billeder fra min hverdag. Du kan også se forskellige referencer og få inspiration til din opgave.

Gott VVS ApS

Bygmarken 80, 6230 Rødekro

CVR-nummer: 43644025

Læs vores cookiepolitik

Vores erfarne og dygtige VVS-teknikere er specialiserede i alt fra installation af vand- og varmeanlæg til reparation af utætte rør og afløb.

Vi tilbyder også energioptimering af dit hjem eller virksomhed, så du kan spare penge på din varmeregning og sikre en grønnere fremtid.

© 2023 Gott VVS ApS. Alle rettigheder forbeholdes.