vi tilbyder

Installation af blødgøringsanlæg

Levering og montering af blødgøringsanlæg

Er du træt af jævnligt at skulle rengøre armaturer og brusekabine for kalk? Så bør du få installeret en blødgøringsanlæg. Ved Gott VVS ApS tilbyder jeg at levere, montere og indregulere blødgøringsanlæg, så du får en nem, overskuelig og komplet løsning.

Et blødgøringsanlæg nedbringer mængden af kalk i din vandforsyning, så vandet går fra at være ”hårdt” til i stedet at blive ”blødt”. Fordelene ved blødt, kalkfrit vand er, at kalk sætter sig på overflader, rør og armaturer i dit vådrum, hvilket kræver et ihærdigt rengørings- og vedligeholdelsesarbejde, hvis du skal holde trit med spredningen af kalk. Med et blødgøringsanlæg er dette dog ovre.

Der findes flere former for blødgøringsanlæg, der hver især kan forskellige ting og har forskellige styrker. Jeg hjælper dig derfor gerne med at finde frem til det helt rette anlæg, der passer bedst til dit hjem og din vandforsyning. Du kan blandt andet selv vælge, om du vil kontrollere anlægget med en app på telefonen, eller om du er mere til den klassiske, manuelle styring.

Ring eller skriv til mig, hvis du ønsker at bestille et blødgøringsanlæg til dit hjem. Så kommer jeg selv forbi med anlægget, installerer det for dig og instruerer dig i, hvordan du bruger det og får mest ud af det.

udfyld kontaktformularen

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Vi kan være behjælpelige med alle former for VVS-opgaver, både for private og erhverv. Kontakt os gerne via formularen med din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
Vedhæft gerne et billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når du udfylder formularen går der maks. 48 timer før du får svar.

Tilbuddet er uforpligtende og ikke bindende.

​følg med på facebook

Følg med på Facebook
​og hold dig opdateret

Vi poster løbende forskellige billeder fra min hverdag. Du kan også se forskellige referencer og få inspiration til din opgave.

Gott VVS ApS

Bygmarken 80, 6230 Rødekro

CVR-nummer: 43644025

Læs vores cookiepolitik

Vores erfarne og dygtige VVS-teknikere er specialiserede i alt fra installation af vand- og varmeanlæg til reparation af utætte rør og afløb.

Vi tilbyder også energioptimering af dit hjem eller virksomhed, så du kan spare penge på din varmeregning og sikre en grønnere fremtid.

© 2023 Gott VVS ApS. Alle rettigheder forbeholdes.